Les obres d'urbanització del carrer Doctor Llarc, en marxa

Dilluns, 26 de gener de 2015 a les 11:59

Els treballs, que han començat aquesta setmana, s’allargaran durant uns tres mesos, temps durant el qual el carrer estarà tallat al trànsit.


Les obres, que han començat avui, 26 de gener, i es preveu que finalitzin a l’abril, consistiran en la completa urbanització del carrer Doctor Llarc, des de l’inici, en el carrer Major, fins al final, on connecta amb el carrer de Margarit.

Durant els tres mesos que està previst que durin els treballs, el carrer estarà tallat al trànsit i, per tant, no s’hi podrà circular ni aparcar-hi vehicles, ni tampoc accedir als garatges. Avui i demà els cotxes encara podran estacionar-se al carrer, però a partir del dimecres, 28 de gener, tots els vehicles aparcats s’hauran de retirar definitivament fins que finalitzin les obres.

El cost dels treballs de la urbanització del carrer, que s’han adjudicat a l’empresa Obres i Serveis Roig per un import d’uns 222.000 euros, està finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a través del Pla d’inversions metropolità 2012-2015.

Un cop enllestides les obres, el carrer Doctor Llarc serà d’una sola direcció, amb una franja d’aparcament i voreres de més de dos metres d’amplada. A més, presentarà un disseny totalment integrat que suposarà una millora de les condicions d’accessibilitat al carrer.

Els treballs d’urbanització també serviran per garantir l’accés dels vehicles dels serveis d’emergència a la zona, així com per redefinir l’alineació vertical de les voreres per tal que s’ajustin a les entrades dels habitatges. A més, s’hi col·locaran elements d’evacuació d’aigües residuals i de drenatge, actualment inexistents al carrer.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 18:25