La campanya comercial "De Sant Vicenç a Port Aventura" ja té guanyadors

Dijous, 19 de febrer de 2015 a les 15:19

Aquest matí, la regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha lliurat els premis als guanyadors de les quatre estades familiars a Port Aventura.


Ana Maria Cos, Beatriz Calero, Eva Ponce i José Manuel Manzano han estat els afortunats del sorteig de les quatre estades familiars a Port Aventura que s’ha fet en el marc de la campanya comercial De Sant Vicenç a Port Aventura, organitzada per la Regidoria de Comerç. El premi és d’un cap de setmana per a dos adults i dos infants en aquest parc temàtic.

De Sant Vicenç a Port Aventura s’ha celebrat durant els mesos de gener i febrer i ha superat totes les expectatives ja que s’ha registrat una participació rècord. En total, s’han recollit 2028 butlletes, més que en qualsevol de les campanyes comercials realitzades anteriorment.

La regidora de Comerç, Conxi Llurba ha mostrat la seva satisfacció per l’”èxit d’aquesta campanya” i ha expressat que “amb aquest tipus d’accions, volem donar un impuls al teixit comercial del municipi incentivant la compra de proximitat”.

La iniciativa es va posar en marxa coincidint amb la Festa Major de Sant Vicenç i es va allargar fins al 14 de febrer. Per participar en el sorteig de les estades a Port Aventura només calia fer dues compres en les botigues adherides a la campanya i dipositar la butlleta de participació a les urnes que hi havia als mateixos establiments. En total, 60 comerços i serveis de Castellbisbal han participat en aquesta proposta.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:17