Les ofertes i gangues de la Fira de l'estoc ompliran la Plaça de l'Església

Dijous, 26 de febrer de 2015 a les 17:59

La Fira se celebrarà aquest divendres i, per tal de dinamitzar-la, la Regidoria de Comerç instal·larà inflables per als més petits.

 

Durant tot aquest divendres, la Fira de l’estoc ocuparà la Plaça de l’Església. Les botigues de Castellbisbal trauran al carrer els productes que tenen en estoc a preus rebaixats per tal de donar sortida al gènere i oferir productes de qualitat a bon preu.

Com cada any, la fira està organitzada per l’Associació de Comerciants. Enguany, però, amb el suport de la Regidoria de Comerç que instal·larà uns inflables per tal que hi puguin jugar els més menuts. 

En aquest sentit, la regidora d’aquesta àrea, Conxi Llurba, ha expressat el seu desig de poder convertir la Fira en un punt d’atracció dels veïns del poble de manera que la gent hi vingui a gaudir, a passejar, a mirar i a comprar.

Horaris
La Fira obrirà a les deu del matí i es podrà visitar fins a les vuit del vespre. Hi participaran botigues de sector diversos: des de productes i complements per a la llar fins a roba i sabates passant per elements informàtics, alimentació, productes naturals o papereria i manualitats.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:24