La campanya comercial "Gaudeix la Primavera" torna amb més premis

Dimarts, 31 de març de 2015 a les 10:30

Amb l'objectiu de promocionar el comerç local, es sortejaran 100 vals de 25 euros cadascun i es regalarà una planta a tots els participants.

 

La Regidoria de Comerç continua impulsant iniciatives per promocionar les compres a les botigues del poble. Aquest mes d'abril engega, un cop més, la campanya Gaudeix la Primavera. En aquesta ocasió, se sortejaran 100 vals de 25 euros i es regalarà una planta a tots els participants.

Per participar en aquesta campanya, només caldrà fer dues compres en dos dels 68 establiments adherits a aquesta iniciativa i dipositar la corresponent butlleta de participació, degudament segellada, a les bústies que s’instal·laran a les mateixes botigues.

D’entre tots els participants, es farà un sorteig en què s’escolliran 100 butlletes i cada afortunat obtindrà, com a premi, un val de 25 euros. Però a més d’aquests regals, totes les persones que participin en la campanya rebran una planta només pel fet de dipositar la butlleta correctament complimentada.

La regidora de Comerç, Conxi Llurba, ha explicat que “Gaudeix la Primavera és una forma de celebrar amb el comerç local l’arribada del bon temps i, és per això, que a més dels vals de descompte s’ofereix un premi directe a tots els qui dipositin la seva butlleta”. Llurba, a més, ha agraït als comerciants la seva participació en totes aquestes campanyes que organitza la regidoria i ha explicat que “mentre els botiguers i comerciants creguin en aquestes campanyes, nosaltres serem al seu costat per ajudar-los”.

La campanya Gaudeix la Primavera amb el comerç local se celebrarà de l’1 al 25 d’abril i el sorteig dels premis es farà el dia 29 d’abril, a la Sala de plens de l’Ajuntament

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:09