“Benvinguts a Pagès” arriba aquest cap de setmana a Castellbisbal

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 00:00

La Biomasia de Ca n’Oliveró i els restaurants Can Campanyà, Cal Pupinet i Ca l’Esteve participen en la iniciativa, a la que enguany també s’ha sumat la biblioteca.


Arriba la tercera edició de Benvinguts a Pagès i la pagesia catalana es prepara per a viure de nou un gran cap de setmana de portes obertes. Pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya oferiran visites gratuïtes a les seves explotacions els dies 9 i 10 de juny, perquè la ciutadania pugui conèixer i tastar els productes cultivats, criats i pescats a casa nostra.

A Castellbisbal, hi participen els productors de la Biomasia de Ca n’Oliveró i els restaurants Can Campanyà, Cal Pupinet i Ca l’Esteve. A més, i com a novetat, la biblioteca Josep Mateu i Miró s’ha afegit a la iniciativa i el passat 5 de juny va oferir la xerrada Fer de pagès al segle XXI per donar a conèixer l’experiència de la masia de Ca n’Oliveró, a més de donar consells pràctics sobre l’agricultura.

A través del web de Benvinguts a Pagès es pot consultar tota la informació, horaris i localització de les activitats.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector. Amb aquesta tercera edició, la gran festa del món rural de Catalunya es consolida i creix amb prop d’un 15% més d’oferta que l’any passat. Arreu de Catalunya, les propostes participants enguany arriben fins a prop de 900.

Darrera actualització: 07.06.2018 | 09:30