|
 

Ja es pot descarregar l'app del comerç de Castellbisbal

Dimecres, 15 d'abril de 2015 a les 12:43

L’aplicació, que es titula Castellbisbal a prop , està dissenyada per a mòbils i tauletes i disponible en versió Android i iOS.

 

Ja es pot descarregar l’aplicació per a mòbils i tauletes que la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castellbisbal ha elaborat amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç i els serveis locals. L’app es titula Castellbisbal a prop i es pot descarregar, gratuïtament, des de Play Store i App Store .

Es tracta d’una aplicació que vol ser un aparador de tots els comerços i serveis del poble i, en aquest sentit, presenta, l’oferta comercial del municipi d’una forma visualment atractiva. L’objectiu és aconseguir que els usuaris tinguin un canal més d’informació i de contacte amb els botiguers.

L’aplicació Castellbisbal a prop està disponible per a dispositius mòbils i tauletes i en les versions Android i iOS. A més de la informació de comerços i serveis, inclou també dades relatives al municipi: des de l’actualitat i els actes d’agenda fins als telèfons d’interès o avisos d’obres. A hores d’ara, una cinquantena d’establiments del poble ja s’han integrat a l’app.

Last update 17.04.2015 | 08:33