|
 

Comencen les inscripcions al Voluntariat per la Llengua

Dilluns, 6 de març de 2017 a les 12:05

El programa, impulsat pel Servei Local de Català, s’obre enguany als establiments comercials que ho desitgin.


Durant tot aquest mes de març, les persones interessades, majors de 18 anys, poden apuntar-se a participar al programa Voluntariat per la Llengua que organitza el Servei Local de Català. Les inscripcions es poden formalitzar:

  • Presencialment de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores, al Servei Local de Català (av. Pau Casals, 9. Planta -1)
  • Per telèfon al 93 772 38 80
  • Mitjançant l’adreça electrònica castellbisbal@cpnl.cat

La iniciativa té com a objectiu fomentar l’ús social del català mitjançant les figures del voluntari, que el parla fluidament, i l’aprenent, que en té coneixements bàsics i vol millorar-ne la parla. Les anomenades parelles lingüístiques es reuneixen un cop a la setmana durant 10 setmanes per conversar en català; també comparteixen activitats de lleure, com ara sortides culturals i tallers.

Enguany, i com a novetat, s’ha obert el programa als establiments comercials que adquireixin el compromís de garantir que les persones que vagin a la botiga trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

El Voluntariat per la Llengua va iniciar-se a Castellbisbal l’any 2006 i sempre ha gaudit d’un gran èxit de participació. A l’última edició hi van prendre part 18 parelles lingüístiques i dos trios.

Last update 06.03.2017 | 12:11