L’Ajuntament demana precaució per la presència esporàdica de senglars al terme municipal

Divendres, 4 de maig de 2018 a les 00:00

Els darrers dies s’ha detectat la presència d’un nombre indeterminat de porcs senglars, que ja han provocat algun accident i més d’un ensurt entre conductors i ciutadans.


Per aquest motiu, l’Ajuntament demana prudència a l’hora de circular per les carreteres del municipi, principalment per la carretera C-243c que uneix Martorell amb Terrassa, el camí que comunica Costablanca amb l’Estació de Renfe i la carretera BV-1501 que connecta l’Estació de Renfe amb el nucli urbà.

L’Ajuntament recomana que en cas de detectar la presència de porcs senglars, s’avisi immediatament la Policia Local al telèfon 93 772 11 88 o al 112. Igualment, adverteix que, en cas de trobar-nos amb un d’aquests animals, el millor és quedar-se quiet o retrocedir a poc a poc per evitar que se sentin en perill, ja que, tot i que no són normalment perillosos, podrien arribar a atacar si es troben amenaçats. En cas de trobar-los a la carretera, cal conduir amb precaució, especialment a les primeres i últimes hores del dia, que és quan els porcs senglars són més actius.

Des del consistori també es recorda que els veïns i veïnes també poden contribuir a regular la presència de porcs senglars al municipi seguint un consell senzill: no deixeu les bosses d'escombraries fora dels contenidors.

Darrera actualització: 04.05.2018 | 12:14