Ple extraordinari davant les actuacions del Govern de l’Estat en contra dels drets fonamentals

Dilluns, 25 de setembre de 2017 a les 13:00

El Ple, de caire extraordinari i urgent, se celebrarà avui, a les 19.00 hores.

L’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, ha convocat, per avui al vespre, un Ple extraordinari i urgent que tindrà, com a únic punt de l’ordre del dia, debatre l’aprovació de la Declaració de l’Ajuntament de Castellbisbal respecte les actuacions del Govern de l’Estat en contra dels drets fonamentals de les persones.

La proposta de convocar aquest Ple extraordinari es va plantejar en la reunió urgent que els representants d’AC, PSC, ERC i PDeCAT van mantenir divendres passat en la que van consensuar, per unanimitat, ajornar el Ple ordinari del mes de setembre que s’havia de celebrar avui, davant dels fets d’extraordinària anormalitat democràtica que s’havien produït al llarg de la setmana passada.

En aquesta mateixa reunió, es va fer palesa la preocupació d’aquests grups polítics per la situació viscuda per les institucions i la ciutadania i l’alcalde va aportar una proposta per fer una declaració institucional sobre aquests fets.

Des d’aquell moment, tots els grups municipals, AC, PSC, ERC, PDECat i C’s, han exposat el seu posicionament sobre la necessitat de convocar aquest Ple urgent i extraordinari i sobre el contingut de la Declaració municipal respecte les actuacions del Govern de l’Estat. Finalment, d’acord amb el resultat de la majoria (AC, ERC i PDeCAT), l’alcalde ha convocat un Ple extraordinari i urgent per avui, 25 de setembre, a les 19 hores.  

Darrera actualització: 16.02.2018 | 13:20