Confiança i nous projectes per a un nou any

Dimarts, 17 de novembre de 2015 a les 00:00

Novembre 2015

Som a pocs dies del canvi d’any, moment de fer valoracions i plantejar-nos nous reptes. L’equip de govern també passem comptes en aquesta revista de nou format, en un exercici de bon govern i transparència, i us presentem el pressupost per al proper any 2016, que col·loca els ciutadans de Castellbisbal en el centre de la nostra gestió i vol generar valor econòmic i progrés. Per això, inclou noves línies d’ajuts a les empreses perquè contractin veïns a l’atur; un fons social per atendre les necessitats bàsiques de les famílies; i els ajuts per al material escolar.

També tanquem l’any amb les ordenances fiscals per al 2016 que rebaixen l’IBI (contribució) per primera vegada. Aquest mes també es faran obres de manteniment de carrers i voreres, i instal·lacions de contenidors soterrats a les urbanitzacions per millorar el nostre entorn urbà.

Al costat de grans projectes, també ens ocupem de millorar serveis tan importants com els sanitaris i, per això, hem treballat coordinadament amb la Generalitat per aconseguir un pla de xoc per reduir les llistes d’espera en la cita prèvia amb els metges de capçalera del CAP Dr. Joan Planas i augmentar el nombre d’hores del servei d’ambulància tots set dies de la setmana.

No ens considerem mers gestors, i no serem mai espectadors resignats davant la crisi o l’encotillament de les lleis del Govern central. Treballem per canviar les formes, per aconseguir una nova manera de relacionar-nos amb els nostres conciutadans i ser propers i bons coneixedors de les seves necessitats.

Us desitjo unes bones festes i que el nou any ens permeti assolir noves i velles il·lusions, amb l’oportunitat, almenys, d’intentar-ho

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:39