La jornada electoral comença sense incidents

Diumenge, 20 de desembre de 2015 a les 10:15

Un total de 9.013 persones de Castellbisbal estan avui cridades a les urnes per escollir el nou govern espanyol.

A les nou del matí en punt han obert, amb total normalitat, els tres col·legis electorals de Castellbisbal. Les meses electorals s’han constituït sense cap problema, a excepció del cas d'un interventor que ha arribar més tard de l'hora a la que havia estat convocat. 

Els votants més matiners ja han començat a omplir la sala d’exposicions d’Els Costals, el Centre Cultural i Recreatiu i el centre cívic de Can Santeugini. De fet, segons les primeres dades de participació, a les 10 del matí, de les 9.013 persones de Castellbisbal que estan avui cridades a les urnes, un 5,01% ja ha anat a votar.

En total, s’han habilitat 15 meses electorals, tres més que en la darrera convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya. L’objectiu és descongestionar les cues de votants que es concentraven, especialment, als col·legis electorals de la sala d’exposicions d’Els Costals i del Centre Cultural i Recreatiu. 

Des d’ara i fins les vuit del vespre, hora en què tancaran els col·legis electorals, des d’aquest portal web i les xarxes socials de l’Ajuntament us oferirem les principals dades de participació de la jornada. També podeu consultar el web generales2015.interior.es del Ministeri de l’Interior.

Darrera actualització: 03.01.2020 | 09:47