La jornada electoral comença sense incidents

Diumenge, 26 de juny de 2016 a les 10:07

Un total de 8.998 persones de Castellbisbal estan avui cridades a les urnes per escollir els membres del Congrés de Diputats i el Senat.

A les nou del matí en punt han obert, amb total normalitat, els tres col·legis electorals de Castellbisbal. 

Els votants més matiners ja han començat a omplir la sala d’exposicions d’Els Costals, el Centre Cultural i Recreatiu i el centre cívic de Can Santeugini. De fet, segons les primeres dades de participació, a les 10 del matí, de les 8.998 persones de Castellbisbal que estan avui cridades a les urnes, un 4,19% ja ha anat a votar. 

En total, s’han habilitat 15 meses electorals, amb l’objectiu de descongestionar les cues de votants que es concentraven, especialment, als col·legis electorals de la sala d’exposicions d’Els Costals i del Centre Cultural i Recreatiu. 

Recordeu que per poder votar, cal identificar-se amb el DNI, el passaport o el permís de conduir on aparegui la fotografia del titular. En tots els casos el document ha de ser l’original, les fotocòpies no són vàlides. 

Si teniu dubtes i/o voleu informació sobre la mesa electoral on heu d’anar a votar, podeu trucar al telèfon d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Castellbisbal, el 93 772 02 25. 

Des d’ara i fins les vuit del vespre, hora en què tancaran els col·legis electorals, des d’aquest portal web i les xarxes socials de l’Ajuntament us oferirem les principals dades de participació de la jornada. També podeu consultar el web del Ministeri de l’Interior.

Darrera actualització: 03.01.2020 | 09:49