La participació a Castellbisbal arriba a la xifra rècord del 85,97%

Dijous, 21 de desembre de 2017 a les 20:30

Un total de 7.821 veïns i veïnes del municipi han exercit el seu dret a vot durant una jornada electoral que s’ha desenvolupat sense incidents


Durant tota la jornada, uns 7.821 veïns i veïnes de Castellbisbal han votat al pavelló de l’Escola Montserrat o bé al local social de Can Santeugini. Parlem, per tant, d’una xifra de participació rècord que arriba al 85,97%, cinc punts per sobre de la que es va assolir al municipi a les passades eleccions autonòmiques del 2015, que va ser d’un 80,94%.

Aquesta massiva participació ha estat la tònica dominant dels comicis d’avui, una jornada electoral convocada per l’Estat en aplicació de l’article 155 de la Constitució, després del cessament del Govern.

El fet que les eleccions s’hagin fet coincidir amb un dia laborable, ha provocat que a primera hora del matí fossin moltes les persones que es concentraven davant dels col·legis electorals per votar abans d’anar a la feina. Castellbisbal no ha estat una excepció, i ja abans fins i tot que obrissin els locals electorals, es formaven llargues cues de veïns i veïnes disposats a exercir el seu dret a vot.

Darrera actualització: 03.01.2020 | 09:38