La Cursa de la Festa Major, amb l'Oncolliga

Dilluns, 20 de juliol de 2015 a les 13:00

Es faran accions de sensibilització i de recaptació de fons per a aquesta entitat que dóna suport als malalts oncològics i al seu entorn.

Seguint la línia iniciada l’any passat, la cursa de Festa Major tornarà a tenir, enguany, un caire solidari. En aquesta ocasió, es posarà al costat de l’Oncolliga, una entitat destinada a atendre els malalts oncològics així com els seus familiars i amics. El compromís de la cursa es farà palès a través de dues vies: la recaptació de fons i la sensibilització.

En l’apartat econòmic, dels quatre euros que costa la inscripció a la Cursa Atlètica, un es destinarà a Oncolliga. Pel que fa a la cursa infantil, aquesta serà gratuïta, però les persones que ho desitgin podran fer la col·laboració i cedir un euro per a aquesta entitat en el moment de formalitzar la inscripció.

Finalment, i també igual que es va fer l’any passat, tots els participants rebran, a l’inici de la cursa, una samarreta solidària per lluir durant tot el recorregut i mostrar, d’aquesta manera, el suport de Castellbisbal a tots els malalts oncològics.

Projectes solidaris locals
Oncolliga pren el relleu al projecte Amb en Joel, podem! que va ser la iniciativa solidària escollida en l’edició de 2014 perquè, entre d’altres motius, la persona que la impulsa és castellbisbalenca, malgrat que actualment no visqui al poble

Pel que fa a la secció local d’Oncolliga es va crear a principis d’aquest any 2015 i la primera de les accions que va realitzar va ser la campanya Posem pebrots al càncer, que va convertir Castellbisbal en un dels municipis de Catalunya amb més recaptació.

Inscripcions obertes
Les inscripcions a la cursa de la Festa Major ja estan obertes i només es poden formalitzar via Internet. Com és habitual, s’ofereixen dues modalitats: la cursa infantil, de 900 metres i la Cursa Atlètica, de poc més de sis quilòmetres.

La cursa està organitzada pel club esportiu Mindundis Team amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castellbisbal i se celebrarà el dia 23 d’agost.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:22