La Botiga de la Festa Major obrirà dilluns

Divendres, 14 d'agost de 2015 a les 07:16

A la Botiga s’hi podran adquirir entrades, reservar taula per al Sopar de Fi de Festa i comprar productes de marxandatge de la Festa Major

Ja està tot a punt perquè dilluns, a les deu del mati, la Botiga de la Festa Major obri les seves portes per oferir, com és habitual, tant les entrades per als diferents espectacles com els productes de marxandatge de la Festa de l’Aigua i la Llum de Castellbisbal.

D’aquesta manera, els veïns del poble podran adquirir les samarretes, els gots reutilitzables i les armilles i els barrets de la Festa Major. A més, enguany, com a novetat, es podrà adquirir el mocador dels pota-rojos que serà blau o groc en funció de si correspon a poble amunt o poble avall.

La Botiga serà, a més, el lloc on adquirir les entrades per al Cinema en remull i per a la representació de l’obra de teatre Temps. A més, s’hi podran comprar els tiquets per a l’Esmorzar de Festa Major i fer la reserva de taules i cadires per al Sopar de Fi de Festa.

Horaris i ubicació de la Botiga
La Botiga de la Festa Major romandrà oberta del 17 al 23 d’agost en horari de matí i tarda, exceptuant el diumenge, que només obrirà fins a les dues del migdia.

L’horari de la Botiga serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores i estarà instal·lada, com cada any, al Casal de la Gent Gran (carrer de Sant Joan, número 1).

Darrera actualització: 28.11.2019 | 18:11