Castellbisbal dóna la benvinguda al Nadal

Dilluns, 7 de desembre de 2015 a les 12:30

Durant l’acte d’encesa de llums de Nadal es van lliurar els distintius de qualitat de consum a més d’una vuitantena d’establiments comercials del municipi.


La tarda del divendres, 4 de desembre, Castellbisbal va donar el tret de sortida a la campanya comercial del Nadal amb l’acte oficial d’encesa de llums i del fil musical que va tenir lloc a la Plaça de l’Església.

L’esdeveniment va estar amenitzat per les actuacions de la Coral La Unió, la Casa de Andalucía i l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch, que van interpretar un repertori de nadales. A més, l’Associació de Comerciants de Castellbisbal va oferir xocolata calenta a totes les persones que es van apropar a la Plaça de l’Església a gaudir de l’ambient nadalenc.

Distintius de qualitat de consum per a un centenar de comerços
Coincidint amb l’encesa de llums del Nadal, divendres també es van començar a repartir els distintius de qualitat de consum que han rebut 86 establiments comercials del municipi fruit d’una campanya informativa sobre la normativa vigent en matèria de defensa de consumidors i usuaris.

La iniciativa, impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Castellbisbal i la Diputació de Barcelona, s’ha dut a terme durant els darrers dos anys i ha consistit en assessorar els comerços per tal que garanteixin unes correctes relacions amb els compradors amb temes com ara la normativa de preus, tiquets i factures o drets lingüístics

Novetats de la campanya comercial del Nadal
Amb l’acte d’encesa de llums de Nadal de divendres es posa en marxa la campanya comercial del Nadal que presenta, com a novetats, un concurs de Rasca i guanya i la recuperació del trenet, que de l’11 de desembre al 4 de gener recorrerà els principals carrers comercials del municipi.

La campanya, a més, mantindrà d’altres accions que ja s’estan consolidant al municipi com són la Fira de Nadal que el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre tindrà lloc a la Plaça de l’Església i als carrers adjacents.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:32