L'Ajuntament condemna l'atemptat terrorista que s'ha produït a Barcelona aquesta tarda i convoca un minut de silenci per demà divendres

Dijous, 17 d'agost de 2017 a les 22:32

El consistori mostra el seu rebuig per l’atac; presenta el seu condol a les famílies i amics de les víctimes; i convoca tots els veïns a fer un minut de silenci demà divendres a les 12.00 hores, a la Plaça de l'Església.

L’Ajuntament de Castellbisbal condemna l’atemptat terrorista que s’ha produït aquesta tarda a Barcelona i mostra el seu condol a totes les famílies i amics de les víctimes així com a tota la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, l’Ajuntament s’afegeix al minut de silenci que demà es farà arreu de Catalunya i convoca tots els veïns del poble per demà divendres, a les 12.00 hores, a la Plaça de l’Església en un gest que serà una mostra de rebuig del nostre municipi envers aquest atac i de solidaritat envers les víctimes.

També demà, l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, es desplaçarà a Barcelona per participar, al costat de les autoritats barcelonines, en el minut de silenci que es farà a la Plaça Catalunya com a mostra de condol i solidaritat del nostre poble amb la capital catalana.

També com a símbol de condol per les víctimes d’aquest atemptat que ja ha estat reivindicat per Estat Islàmic, les banderes de l’Ajuntament onegen a mitja asta, des d’aquesta mateixa tarda.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 16:05