Capsa de Música

 

Què és la Capsa de Música?

La Capsa de Música és un cicle de concerts d'estiu que va néixer al 2009, amb un doble objectiu. D'una banda, presentar grups musicals de qualitat i, d'altra, oferir una proposta per gaudir dels vespres dels divendres de juliol en el marc dels jardins de Can Margarit.


Propostes musicals

En aquest sentit, la Capsa aposta per  combinar propostes  de reconeguda trajectòria amb músics  novells, intèrprets que arriben de força  lluny amb gent que ens és molt propera. I  amb una barreja d’estils que propicia que  tothom s’hi pugui sentir a gust, això sí,  sempre amb espectacle de qualitat con trastada.


Fidelització del públic

I un altre dels grans mèrits de la Capsa de Música ha estat  fidelitzar  un públic cada vegada més nombrós i  crear complicitat i sinèrgia  amb dues entitats : l’ AMPA de l’Escola  de Música (que elabora sopars a preus econòmics abans i després dels concerts ) i l’ Esplai Gatzara   (que té cura dels infants mentre  dura el concert).


L'entrada a la Capsa de Música és gratuïta i l'aforament és limitat.

Podeu consultar la programació per a aquest 2016 mitjançant el document adjunt a la barra lateral dreta o fent clic aquí .


Programa d'actuacions 2016

Liceu a la fresca. "La Bohème"

Víctor Branch

Ivette Nadal. Concert acústic

Dani Txarnego