La primera "Nit a l'escenari" d'Els Costals ret homenatge a Clara Schumann

Dimarts, 4 d'abril de 2017 a les 11:47

La Nit a l’escenari del mes d’abril està dedicada a la màgia i ja no hi ha entrades; pel concert de Sotavent del mes de maig, en queden poques.


La pianista castellbisbalenca, Marina Pelfort, i la soprano tarragonina, Mireia Tarragó, han estrenat aquest cap de setmana el cicle d’espectacles Nits a l’escenari que portarà a l’auditori d’Els Costals artistes locals, un cop al mes. Es tracta d’un nou format d’espectacles que busca la màxima proximitat amb els artistes i és per aquest motiu que el públic es situa damunt de l’escenari i no en el pati de butaques com seria habitual.

De moment, s’han previst tres actuacions en el marc d’aquest cicle. La propera es farà el dia 21 d’abril i anirà a càrrec de Màgia Melanie que oferirà Per art de màgia: un espectacle que ja ha esgotat totes les entrades. El concert del mes de maig estarà protagonitzat pel cor Sotavent i a hores d’ara queden poques invitacions per repartir.

Recordem que els espectacles de Nits a l’escenari són gratuïts, però que és imprescindible recollir una invitació a Els Costals per poder-hi accedir.

Darrera actualització: 28.10.2019 | 15:55