Acord per millorar la visibilitat dels polígons industrials

Dimecres, 28 de setembre de 2016 a les 10:39

El Ple de l’Ajuntament també aprova les bases de les beques “Joves per canviar el món” destinades a fomentar la comprensió i la solidaritat internacional i intercultural.

 

El Ple de l’Ajuntament, reunit en sessió ordinària dilluns al vespre, ha acordat destinar un total de 15.510 euros del superàvit del 2015 al projecte d’inversió sostenible de millora de la visibilitat dels polígons industrials, que ha rebut una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’actuació, que consisteix a senyalitzar les entrades dels polígons industrials del terme municipal, té un cost total de 51.700 euros. El 70%, uns 36.190 euros, serà finançat per l’AMB i el 30% restant, que són els 15.510 euros aprovats pel Ple, va a càrrec de l’Ajuntament.

La inversió en el projecte de millora de visibilitat als polígons industrials forma part dels diversos acords en matèria pressupostària que es van presentar al Ple Municipal, entre els quals també destaca la inversió de 2.589,71 euros del romanent de tresoreria per finançar la direcció tècnica de les obres de restauració de l’ermita de Sant Joan de Benviure.

Tots aquests acords de modificació pressupostària es van aprovar amb els vots a favor d’Alternativa i ERC i l’abstenció del PSC i CiU. El partit de Ciutadans no va emetre el seu vot perquè el regidor del grup municipal ha presentat la seva renúncia al càrrec i el seu substitut encara no ha estat designat.

 

Beques “Joves per canviar el món”

Amb el vot a favor de tots els grups municipals, el Ple de l’Ajuntament també ha aprovat les bases de les beques “Joves per canviar el món”. Aquests ajuts tenen l’objectiu de fomentar la participació del jovent en projectes de cooperació internacional sobre el terreny, així com promoure la comprensió i la solidaritat interculturals.

En aquest sentit, podran optar a la beca les persones de 18 a 30 anys que hagin fet un viatge solidari entre l’1 de gener i el 30 de novembre d’enguany. Segons s’especifica a les bases, en cas que el projecte sigui seleccionat es subvencionarà el 20% del cost del transport (ja sigui en avió, tren, autobús o vaixell) fins a un màxim de 150 euros.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 15:43