Rull dona suport als alcaldes que exigeixen la finalització de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7

Dimarts, 25 de juliol de 2017 a les 14:09

El Departament de Territori i Sostenibilitat s’incorpora al grup de treball que, impulsat per l’Ajuntament de Castellbisbal, exigeix que s’acabin les obres.

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha donat suport al grup de municipis del Baix Llobregat i del Vallès Occidental que, units sota el nom Connexió Ara!, reclamen al Ministeri de Foment la finalització de les obres d’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7. La constitució oficial d’aquest grup es va fer ahir al matí a l’Ajuntament de Molins de Rei, en una reunió en què Rull es va afegir a la reivindicació d’aquestes poblacions i al manifest que hi van presentar i que també duu per títol Connexió Ara!.

El conseller va assegurar que l’enllaç “és una obra de país, forma part del corredor viari mediterrani i és una d’aquelles inversions que amb pocs recursos genera un gran retorn econòmic, social i ambiental”. Rull, a més, es va referir al fet que “hi ha moltes empreses que perden molta competitivitat perquè aquesta connexió no està acabada”.

De la seva banda, l’alcalde de Castellbisbal i coordinador del grup de treball, Joan Playà, va destacar que “la unió de tots els municipis té per objectiu “pressionar a Foment perquè agilitzi al màxim l’aprovació del projecte modificat que permeti reiniciar les obres”.

 

Connexió Ara!
Castellbisbal ha estat l’impulsor de Connexió Ara!, una iniciativa que reuneix, a més del nostre, els ajuntaments de Corbera de Llobregat, Martorell, Molins de Rei, Pallejà, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i El Papiol. L’objectiu de tots ells és impulsar les accions que siguin necessàries perquè s’acabi aquesta obra que va ser adjudicada ara fa deu anys i que ha de permetre connectar l’A-2 i l’AP-7 sense haver de passar pel peatge de Martorell.

 

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:06