Les activitats de l'Illa Esportiva durant aquest curs inclouen novetats com pump, combat i hit

Dimarts, 5 de setembre de 2017 a les 08:43

Es mantenen les activitats aquàtiques per a tots els nivells i la matrícula gratuïta per als qui s'abonin a la modalitat A, al setembre.

 

L’Illa Esportiva ha presentat ja el nou programa d’activitats físiques i aquàtiques per al curs 2017-2018. Entre les activitats previstes, hi ha diverses novetats com les sessions de pump, hit i combat que es faran per primer cop en el complex esportiu municipal.

El pump és un programa d’entrenament físic que combina l’aeròbic amb el treball muscular mitjançant la realització d’exercicis de peses. D’altra banda, el hit i el combat són activitats que estan considerades com d’alt impacte. Mentre que el hit combina intervals d’alta intensitat amb d’altres d’intensitat mitjana i baixa per tal de cremar greixos d’una forma més ràpida, el combat és una activitat grupal que consisteix en moviments de diferents arts marcials al ritme de la música.

Entre les millores d’aquest curs, també hi ha l’increment del nombre de sessions de zumba per poder atendre l’alta demanda existent així com canvis en els horaris en què s’ofereix aquesta activitat per donar resposta a les peticions dels usuaris dels cursos anteriors.

 

Activitats aquàtiques
Pel que fa als cursets de natació, es mantenen les activitats previstes en els darrers anys i s’ofereixen propostes per a totes les edats: des de nadons fins a gent gran, passant per matronatació, natació terapèutica, aquafitness o el programa de perfeccionament i manteniment per a joves que tenen el nivell negre i que porta per nom Global swimm.

Les inscripcions per a les activitats aquàtiques començaran el dia 12 de setembre i es faran a l’Illa Esportiva, en l’horari habitual de l’equipament. Pel que fa a la resta d’activitats, podeu demanar-ne informació i tramitar les inscripcions a la mateixa Illa, durant tot l’any.

 

Matrícula gratuïta
També durant aquest mes de setembre, i com ja és habitual, les persones que vulguin abonar-se a l’equipament esportiu en la modalitat A (la que inclou les instal·lacions interiors), gaudiran de matrícula gratuïta.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:29