L'Estiu Jove, en imatges

Dijous, 3 d'agost de 2017 a les 09:17

Durant tot el mes de juliol s’han organitzat tallers i activitats d’oci per tal que el jovent pogués gaudir del seu temps de lleure.

 

En total s’han programat prop d’una vintena de tallers, triats entre les propostes dels estudiants dels instituts del municipi. Una selecció que ha comptat amb la participació dels joves que formen part del projecte “Corresponsals”.

Totes les activitats han estat adreçades al jovent d’entre 12 i 29 anys, N’hi ha hagut de tota mena i per a tots els gustos: tallers per aprendre idiomes, tallers per iniciar-se en el món de l’espectacle, tallers creatius... Uns 134 joves s’han inscrit a aquestes activitats, la majoria noies (78) i amb una mitjana d’edat de 14 anys.

Pel que fa a les activitats d’oci nocturn, per primer any s’ha celebrat la Film(i)Teca a la Plaça Folch i Torres, on es van projectar els films La La Land i Kiki, el amor se hace. A més, el 15 de juliol es va organitzar la 6a Lan Party, enguany amb tallers de realitat virtual i robòtica; i durant l’esperada Nit remullada a la piscina de l’Illa Esportiva es va projectar el curt realitzat pels participants en el taller de cinema. Finalment, el 28 de juliol es va poder gaudir del que ja acostuma a ser un clàssic de l’estiu: el Tobogan infinit.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 14:52