La nova programació d'Els Costals inclou un ampli ventall d'activitats amb l'objectiu d'atraure un públic divers

Dimarts, 6 de novembre de 2018 a les 09:23

Entre les activitats programades hi ha Els Pastorets, la pel·lícula Campeones o una exposició per conèixer els jocs d'abans. Les entrades ja estan a la venda.

Aquesta setmana ha començat la venda d’entrades per a la propera temporada del Centre Cultural d’Els Costals durant la qual es podran veure una gran diversitat d’espectacles.

Teatre
Entre les novetats, els dies 29 i 30 de desembre es podrà veure Els Pastorets de Castellbisbal basats en l’obra de Josep Maria Folch i Torres i protagonitzats per un centenar de veïns del poble. Es tracta d’una iniciativa popular que ha aconseguit aglutinar persones d’àmbits molt diferents així com implicar alguns comerços que també hi col·laboren.

L’oferta teatral es completarà amb l’humor absurd de Joan Estradé, membre fundador de la històrica i exitosa companyia Pez en Raya i amb més de vint anys de trajectòria i amb l’espectacle Amic meu que explica la història de tres nenes que viuen en un camp de refugiats després d’haver fugit de Síria. A més, es manté la programació de teatre infantil que organitza La Xarxa.

Música
La música també té espai en aquesta programació que comptarà amb el concert de Gabriel Moreno & Quivering Poets, una banda formada, entre d’altres, pel professor de l’Escola Municipal de Música, Adrià Faura, i que serà molt especial perquè el líder del grup, Gabriel Moreno, vindrà especialment de Londres per fer aquesta actuació a Castellbisbal.

D’un estil molt diferent, seran dos dels concerts previstos per les festes de Nadal: d’una banda, Nadal simfònic de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida que presentarà l’espectacle Cordes de cine que inclourà peces de les bandes sonores de pel·lícules com Psicosi, La llista de Schindler o El violinista a la teulada; i d’altra, el Concert de Cap d’Any de la Cobla Contemporània que, com és habitual, farà una posada en escena ben original.

Cinema i exposicions
El cinema també serà present a la programació d’Els Costals amb la projecció de la pel·lícula Campeones: una comèdia que es va estrenar el passat mes d’abril i que ha estat escollida per representar Espanya als premis Òscar.

Pel que fa a la sala d’exposicions d’Els Costals, s’hi podrà veure l’exposició Serem el que hem jugat, una mostra que explicarà com es jugava, abans, al nostre poble.

 

Per veure la programació completa i per informació sobre la venda d’entrades i els descomptes i bonificacions existents, podeu accedir al web d’Els Costals, fent clic aquí.

Darrera actualització: 06.11.2018 | 12:51