Reunió dels alumnes del PFI amb l’alcalde i amb la regidora d’Educació i Joventut

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 18:30

Els joves han volgut aclarir dubtes sobre equipaments i serveis juvenils i tant pel que fa al temps de lleure com al seu procés educatiu i de formació.

Els alumnes del PFI d’Auxiliar de comerç i atenció al públic que s’imparteix a l’Institut Castellbisbal, s’han reunit aquest matí amb l’alcalde, Joan Playà, i amb la regidora de Joventut i Educació, Melania Solís.

La trobada, proposada pels mateixos alumnes, ha servit perquè els joves poguessin compartir les seves inquietuds amb els representants municipals i, en aquest sentit, els han fet arribar les seves preguntes sobre qüestions tan diverses com els equipaments que consideren que caldria crear o millorar o la necessitat d’ampliar el ventall de cursos de grau mig que s’ofereixen al poble.

Tant l’alcalde com la regidora els han explicat l’estat en què es troben els diferents projectes adreçats als joves i els han encoratjat a ser partícips de tots aquests canvis que desitgen aportant les seves idees a través dels diferents canals que existeixen ja siguin els educadors de carrer, els corresponsals joves dels centres educatius o adreçant-se al Punt d’Informació Juvenil.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 16:40