Castellbisbal tanca el mes de març amb una baixada de l'atur del 7,5%

Dilluns, 10 d'abril de 2017 a les 14:27

Es tracta del descens més important de tota la comarca del Vallès Occidental, en termes percentuals.


Al març, el nombre d’aturats al municipi ha arribat a un total de 613 persones, la xifra més baixa d’inscrits a les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) des del 2008, any de l’inici de la crisi econòmica.

Respecte al passat mes de febrer, la xifra d’aturats s’ha reduït en 50 persones, una millora que representa un descens de l’atur a Castellbisbal del 7,5%, el més important que s’ha registrat a tota la comarca del Vallès Occidental, en termes percentuals.

Segons l’Informe de Dades Socioeconòmiques que mensualment publica la Regidoria de Promoció Econòmica, el perfil de la persona aturada a Castellbisbal és, en la seva majoria, una dona més gran de 45 anys que busca feina al sector serveis.

 

Tendència a la baixa

La tendència a la baixa de l’índex d’atur registrat aquest mes de març a Castellbisbal ha estat una constant durant tot l’any passat. Durant el 2016 la xifra es va situar en una mitjana de l’11,95%, quatre punts per sota de l’atur registrat al Vallès Occidental i al conjunt de Catalunya, i 10 punts menys que a l’Estat espanyol.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 15:41