La UB impartirà a Castellbisbal un màster en direcció d’operacions

Divendres, 6 d'octubre de 2017 a les 00:00

La formació, que començarà el proper 23 d’octubre, vol contribuir a la millora de la competitivitat del teixit empresarial del territori 

L’Ajuntament i la Universitat de Barcelona (UB) han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual Castellbisbal acollirà la segona edició del Màster en direcció d’operacions, logística i producció. El programa, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, vol contribuir a la millora de la competitivitat del teixit empresarial del territori, ampliant l’oferta de formació especialitzada dirigida a professionals de diferents sectors d’activitat, tant de caire industrial, com del sector de serveis o de l’Administració.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Enrico Martinelli, amb aquest acord de col·laboració l’Ajuntament vol “impulsar nous recursos i oferir noves oportunitats a les empreses i ciutadans del municipi, en aquest cas, apropant-los el coneixement i facilitant que  puguin participar en el màster sense necessitat de desplaçar-se fora de Castellbisbal”.

Està previst que la formació comenci el proper 23 d’octubre, amb una conferència inaugural a càrrec del director de logística de SEAT, Enric Martí. Abans, qui estigui interessat pot assistir a les sessions informatives programades per als dies 9 i 16 d’octubre a l’aula multimèdia del Centre Cultural Els Costals, equipament on se n’impartiran les classes. Només cal confirmar assistència al correu info.mdo@ub.edu

El màster està adreçat a professionals que participin a la cadena d'operacions de les empreses, però també a llicenciats, diplomats o enginyers.

Darrera actualització: 16.02.2018 | 13:18