Jornades per la Igualtat

La Regidoria d’Igualtat us convida a participar cada any en els actes i activitats especialment programats al voltant de la data del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. 

Moltes activitats i molt variades, proposades per diferents àrees municipals, que han volgut aportar la seva experiència i coneixement en el disseny d’un programa pensat per a tothom, per a dones, per a homes, per a grans i per a petits, tothom és convidat a participar-hi! 

I tothom és convidat també a la reflexió sobre aquesta commemoració que, si bé va sorgir en moments històrics de fortes reivindicacions de millora de condicions de treball, en  l’actualitat esdevé una oportunitat per a la reflexió sobre les condicions de vida de totes i de tots; sobre els estereotips de gènere que, de manera inconscient però a la vegada molt  profunda, tenim arrelats en la nostra cultura i, per tant, també en el nostre pensament i que segueixen sent l’origen de desigualtats i de discriminacions.

Actuem plegats, posem fre a moltes desigualtats i discriminacions que encara ara, en ple segle XXI, no ens permeten parlar d’igualtat real, efectiva, de dones i homes en societat.

Ni més ni menys, iguals!

Darrera actualització: 07.11.2018 | 15:57
Darrera actualització: 07.11.2018 | 15:57