Ca l’Esteve participa en un projecte per difondre els vins de la comarca del Vallès Occidental

Dimecres, 21 de març de 2018 a les 00:00

L’objectiu de la iniciativa, impulsada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, és donar a conèixer les iniciatives que continuen amb la tradició vitivinícola i aquelles que han anat recuperant aquest cultiu a la comarca.


El restaurant Ca l’Esteve i els seus vins d’elaboració pròpia amb varietats autòctones formen part del projecte “Vins del Vallès Occidental – Al Vallès, veremem!” que es va presentar oficialment ahir, 20 de març, a la Casa Duran de Sabadell.

La iniciativa, impulsada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, neix amb la voluntat de difondre i aplegar les diferents experiències de cultiu de la vinya i de producció de vi, elaborats amb raïm cultivat a la comarca.

La periodista Tana Collados, especialitzada en enogastronomia, va ser l’encarregada de conduir l’acte de presentació del projecte, al qual va assistir el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Enrico Martinelli.

Durant la trobada, Collados va dialogar amb els productors locals que van presentar les seves iniciatives vitivinícoles, entre els quals hi era Esteve Esteve, que va explicar les singularitats dels vins que produeixen a Ca l’Esteve, on es treballa la vinya des de fa diverses generacions i on es porta a terme tot el cicle de producció del vi.

Darrera actualització: 21.03.2018 | 13:57