Es reforcen els serveis preventius d'atenció mèdica durant la Festa Major

Dijous, 17 d'agost de 2017 a les 10:00

S’incrementa el nombre d’ambulàncies durant les nits de dijous, divendres i dissabte; s’incorpora un infermer en tots els serveis i un metge més, el dissabte.

L’Ajuntament ha incrementat la quantitat d’ambulàncies i efectius sanitaris que cobriran les activitats de la Festa Major d’enguany amb l’objectiu de millorar el servei preventiu durant aquests dies. El reforç es notarà especialment durant les nits de dijous, divendres i dissabte quan s’incrementarà el nombre d’ambulàncies disponibles, en relació amb l’any passat.

En concret, les nits de dijous i divendres, hi haurà dues ambulàncies al municipi i dissabte, n’hi haurà tres. En tots aquests serveis, a més del tècnic d’emergències sanitàries, hi haurà personal d’infermeria i el dissabte, a partir de les set de la tarda, s’hi incorporarà un metge. D’aquesta manera, es garanteix l’atenció en les primeres cures immediates i d’emergència.

Les ambulàncies seran a Castellbisbal, però no tindran una ubicació fixa, ja que es desplaçaran als punts on es desenvolupin les activitats i on la seva presència pugui ser més útil.

Punt d’Assistència
D'altra banda, sempre que hi hagi activitats a la plaça de Folch i Torres, s’obrirà el Punt d’Assistència Sanitària que s’ha instal·lat a la sala d’actes de l’Ajuntament i on també es comptarà amb la presència de personal sanitari.

En el supòsit de necessitar els serveis d’aquest Punt d’Assistència i trobar-lo tancat o en cas de necessitar una ambulància, cal adreçar-se a la Policia Local (93 772 11 88) per tal que activin el servei sanitari corresponent i, en cas d’emergència, també es pot trucar al telèfon 112.

CAP Dr. Joan Planas
Amb tots aquests efectius, l’Ajuntament complementa el servei sanitari que oferirà el CAP Dr. Joan Planas i que, enguany, estarà obert de 8.00 a 20.00 hores avui dijous, 17 d’agost, i de 8.00 a 24.00 hores, els dies 18, 19 i 20 d’agost.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 18:56