L'Espai de la Plaça enriqueix el programa de tallers amb noves propostes

Dijous, 7 de setembre de 2017 a les 11:30

S’hi incorporen tallers com els de Relaxació i meditació, Musicoteràpia o Joieria a la cera, a més d’activitats de fotografia i ganxet.

 

L’Espai de la Plaça ha presentat, aquest mes de setembre, el programa de tallers per als propers mesos que presenta diverses novetats en relació amb edicions anteriors. Entre aquestes, destaquen els tallers de Relaxació i meditació o de Joieria a la cera perduda així com Iniciació a la fotografia i Enganxa’t al ganxet.

Les novetats incorporades enguany permetran ampliar un programa que continuarà amb activitats que ja es fan des de fa alguns anys i que tenen un nombrós grup d’alumnes. Entre aquestes, els tallers de restauració de mobles o de dibuix i pintura.

També es mantenen les activitats físiques com són les Danses de Bollywood o els tallers de zumba i ioga; i pels amants de l’escena, continuen actius el Cor de gòspel i el taller de teatre.

En tots aquests casos, es tracta d’un programa obert a tota la població i a persones de totes les edats.

Pel que fa a les activitats específiques per a la gent gran, enguany s’ha afegit el taller de Musicoteràpia que complementarà el Taller de tertúlia i d’entrenament de la memòria i els cursos d’iniciació a la informàtica. En el cas dels cursos per a la gent gran, es tracta d’activitats gratuïtes per als veïns del poble.

 

Inscripcions
Les inscripcions als tallers de l’Espai de la Plaça es faran entre els dies 12 i 15 de setembre, al mateix Espai de la Plaça. L’horari d’atenció al públic és de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 19.00 hores. Per a les persones que no estiguin empadronades al poble, les inscripcions començaran el dia 18 de setembre.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:37