Lluita contra la SIDA


Cada any, al voltant de l'1 de desembre, Castellbisbal organitza diversos actes per difondre la necessitat de la prevenció per evitar el contagi de la SIDA, així com per sensibilitzar la població i eliminar l'estigma social que encara està associat a aquesta malaltia.

Aquest 2016, les activitats es reforcen amb la projecció de la pel·lícula "Dallas Buyers Club" que es farà el 29 de novembre, a la sala d'actes de l'Ajuntament.

A més, durant tota la setmana, es faran activitats d'informació i sensiblització als centres educatius de Castellbisbal i al CAP Dr. Joan Planas.

Per consultar l' agenda d'actes , feu clic aquí .


ADHESIÓ A LA CAMPANYA "AIXEQUEM LES MANS PER LA #PREVENCIÓVIH!"

Cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, elabora un comunicat per tal de fomentar la conscienciació de la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH. En l’elaboració d’aquest comunicat hi col·laboren més de 140 entitats publiques i privades que adquireixen un compromís laboral i professional per fomentar i mantenir el respecte i la no discriminació de les persones que viuen amb el VIH/sida.

La campanya d’aquest any, sota el lema “Aixequem les mans per la #prevencióVIH!” , vol fer especial èmfasi en evitar noves infeccions i poder assolir l’objectiu 90-90-90 que ONUSIDA ha fixat per a l’any 2020; augmentar al 90% la proporció de persones amb VIH diagnosticades, incrementar al 90% el nombre de persones en tractament i que, d’aquestes, el 90% tingui càrrega viral indetectable.

Durant el darrer Ple municipal, celebrat aquest dilluns, 28 de novembre, tots els grups municipals van votar a favor de sumar-se a aquesta campanya, adquirint el compromís de fomentar i mantenir el respecte i la no discriminació de les persones que conviuen amb el VIH/SIDA.

Darrera actualització: 01.12.2016 | 09:52
Darrera actualització: 01.12.2016 | 09:52