Les Jornades de la Gent Gran, a punt

Divendres, 13 d'octubre de 2017 a les 00:00

Demà dissabte, comencen les activitats programades amb l’arrossada i un espectacle de música i dansa. Les Jornades s’allargaran fins al dia 22

Demà dissabte, comencen les activitats incloses en les Jornades de la Gent Gran de Castellbisbal que arriben ja a la seva novena edició i que es desenvoluparan sota el lema Som gent molt gran!. Igual que es va fer l’any passat, tindran una voluntat inclusiva i s’hi potenciaran les activitats on joves i infants participin, conjuntament, amb la gent gran del poble.

En aquest sentit, Poble de Jocs serà una de les propostes on es farà més visible aquesta col·laboració entre veïns petits i grans. Es tracta d’una activitat on caldrà cooperar per construir cabanes amb estructures de canyes i amb teixits elàstics; un acte que es completarà amb un berenar popular que permetrà conèixer les diferències entre els berenars d’abans i els d’ara.

Ampli programa d’activitats

Les Jornades començaran, demà dissabte, amb la ja tradicional arrossada que es completarà amb un espectacle de música i ball a càrrec de la companyia Camut Band que estarà oberta a tothom i és molt recomanable per a totes les edats. Es tracta d’una actuació que combina la dansa amb sons, ritmes i cançons populars interpretats amb bongos i percussions i començarà a les 16.30 hores.

El programa d’actes s’allargarà fins al dia 22 d’octubre i no hi faltarà la visita cultural que, enguany, es farà a Caldes de Montbui i que culminarà amb un dinar en un restaurant del poble. Teatre, cinema i poesia també formen part d’un programa que, en paraules de la regidora de Serveis a la Ciutadania, Mélani Solís, “dona prioritat a la gent gran, però no exclusivitat, ja que volem que les activitats siguin inclusives i que agradin als grans, però que també puguin ser compartides amb gent de totes les edats”.

Pel que fa a l’exposició prevista, enguany portarà per títol Què diu la fusta? i mostrarà les peces esculpides del castellbisbalenc Jaume Puig.

Activitats esportives

Un dels canvis d’aquesta edició de les Jornades de la Gent Gran és la reconversió dels Jocs Esportius Sènior en un conjunt d’activitats diverses que serviran per potenciar la pràctica esportiva entre la gent gran com són el Taller de gimnàstica de manteniment o la Caminada a Can Pedrerol de Baix.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:32