Jornades de la Gent Gran. Recull de fotos

Dilluns, 30 d'octubre de 2017 a les 00:00

Sota el lema “Som gent molt gran”, la Regidoria de Serveis a la Ciutadania ha proposat activitats per fomentar la participació de gent de totes les edats.

Les Jornades de la Gent Gran d’aquest 2017 han tornat a deixar una gran quantitat d’imatges: des de la tradicional arrossada fins a espectacles de música i dansa, passant per un recital de poesia o el Taller de gimnàstica de manteniment.

En conjunt, ha estat un programa d’activitats que, un any més, ha volgut obrir-se a la població en general i  per això hi ha inclòs actuacions teatrals i musicals que podien atreure públic de totes les edats. La percussió i els ritmes de Camut Band n’han estat un clar exemple, però també l’excursió a peu a Can Pedrerol de Baix.

Entre les activitats principals, hi ha hagut la sortida cultural a Caldes de Montbui o la gala lírica tot i que la regidora de Serveis a la Ciutadania, Melani Solís, també n’ha destacat d’altres com el taller de dinàmica del riure, la cantada de la coral del Centre de Dia El Serral i o l’exposició Què ens diu la fusta? del castellbisbalenc Jaume Puig. Per la regidora, es tracta d’activitats que “posen en valor  aspectes que són importants per al dia a dia de les persones” i considera  “essencial que, plegats, valorem els aspectes que enriqueixen el nostre dia a dia, com els somriures i la música”.

Activitats ajornades
Tanmateix les jornades no s’han pogut desenvolupar en la seva totalitat. El mal temps va obligar a ajornar alguna de les activitats previstes com Poble de jocs, una iniciativa que implica infants i gent gran i que es farà properament.

D’altra banda i com a conseqüència de l’actualitat política d’aquest mes d’octubre, també es va ajornar una de les dues sortides culturals a Caldes (que es farà el dia 14 de novembre) així com la representació de l’obra de teatre “Questi fantasmi” que s’ha posposat fins al 2 de desembre.

En aquest sentit, la regidora Melani Solís ha valorat “molt positivament la bona actitud i entesa de les persones del municipi davant dels esdeveniments socials” d’aquestes setmanes i considera que “un cop més, la gent gran del poble és exemple de serenor, reflexió, cohesió i enfortiment social i cultural de les societats”.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:31