Obertes les inscripcions als Tallers de l'Espai de La Plaça

Dilluns, 8 de setembre de 2014 a les 11:33

A partir d’avui i durant tota aquesta setmana les persones interessades en apuntar-se en algun dels tallers de l’Espai de La Plaça poden formalitzar la seva inscripció al Casal de la Gent Gran.

Coincidint amb l’inici d’un nou curs escolar, l’Ajuntament torna a programar una nova edició dels Tallers de l’Espai de La Plaça. Les inscripcions tindran lloc al llarg d’aquesta setmana, del 8 al 12 de setembre, al Casal de la Gent Gran (c/Sant Joan, 2), de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores.

Per formalitzar la inscripció és indispensable presentar el DNI i la llibreta bancària on es realitzarà el pagament.

Aquelles persones que disposin dels Carnets de Serveis Socials per a la Gent Gran i Disminuïts gaudiran d’un descompte del 50% en el preu del taller.

 

Novetats de la temporada

Entre les novetats, hi haurà un taller de Zumba que es farà els dilluns al vespre, de 19.30 a 21.00 hores; i un club de lectura en veu alta, que també tindrà lloc tots els dilluns, de 18.00 a 19.00 hores, a la Biblioteca.

A més d’aquests nous cursos, aquest trimestre la programació dels Tallers de l'Espai de La Plaça també inclou classes de dibuix i pintura, costura, Txi Kung, danses de Bollywood, cors Gospel, restauració de mobles i objectes, anglès i teatre per a tothom. Una variada oferta de cursos a la qual cal afegir els tallers de navegació per Internet i informàtica, així com les sessions gratuïtes de tertúlia i entrenament de la memòria.

Els tallers començaran la setmana del 22 de setembre i acabaran a finals de novembre.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:46