S'obren les inscripcions per a les activitats de les Jornades de la Gent Gran

Dimecres, 7 d'octubre de 2015 a les 18:08

Els actes organitzats començaran el 14 d'octubre i s'allargaran durant deu dies. Inclouran activitats lúdiques, culturals i esportives.

 

Els Jocs Esportius Sènior, que se celebraran el dimecres 14 d’octubre, seran la primera de les activitats organitzades en el marc de les Jornades de la Gent Gran de Castellbisbal que s’allargaran fins al dia 24 d’octubre i que enguany arriben a la setena edició.

Seran deu dies d’activitats diverses durant els quals la gent gran podrà participar en múltiples activitats: des de cinema fins a conferències, passant per activitats esportives, xerrades o la tradicional arrossada, que es farà al Casal Cultural el dia 17.

Una altra de les activitats significatives de les Jornades és l’excursió que, enguany, està organitzada per l'Entitat de la Gent Gran de l'Espai de la Plaça. En aquesta ocasió, es farà el dia 21 d’octubre i els qui hi assisteixin aniran fins al Penedès on, entre d’altres, visitaran el Museu de les Eines de la Construcció que hi ha al municipi de Santa Oliva.

 

Els Tallers també participen
El programa d’activitats dóna també protagonisme a totes aquelles persones que participen en els diferents tallers que s’organitzen des de l’àrea de Benestar Social. A més del Grup d’Havaneres, que oferirà un concert a l’auditori d’Els Costals, els grups de balls llatins i de sevillanes així com el grup de Bollywood actuaran en algun dels actes organitzats.

Els qui participen dels tallers de manualitats també hi tindran el seu espai ja que el 14 d’octubre, el dia d’inici de les Jornades, s’obrirà una exposició on es mostraran alguns dels treballs realitzats pels talleristes del Casal de la Gent Gran, en un acte que també comptarà amb la participació de la Coral del Centre de Dia El Serral que, per primera vegada, farà una actuació oberta a tothom.

 

Inscripcions
Les inscripcions per a les diferents activitats organitzades es faran el dijous i el divendres d’aquesta setmana, a la sala de plens de l’Ajuntament, de nou del matí a una del migdia. Per adquirir alguna de les entrades, és necessari aportar el carnet de Serveis Socials per a la Gent Gran i per tal de donar cabuda al màxim nombre de persones es limita la compra d’entrades a quatre tiquets per persona.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:33