Nous ajuts per arranjar habitatges de gent gran

Dilluns, 7 d'agost de 2017 a les 10:00

Durant aquest estiu unes 14 persones es beneficiaran d’aquests ajuts que, bàsicament, consisteixen a adaptar les cambres de bany dels seus habitatges per a una millor accessibilitat.

L’Ajuntament, mitjançant el Programa d’arranjament d’habitatges per a les persones grans de la Diputació de Barcelona, subvencionarà un total de sis actuacions que durant aquest estiu es faran als domicilis de 14 persones del municipi.

L’objectiu d’aquests ajuts és millorar les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene i habitabilitat, mitjançant l’execució de reformes bàsiques i la instal·lació d’ajudes tècniques a l’habitatge, tant de lloguer com de propietat, de les persones grans més vulnerables.

Les principals feines consisteixen a reformar els banys (on s’incorporen noves dutxes) i col·locar barres de recolzament fixes a l’habitatge. A més, i com a novetat de la convocatòria d’enguany, en alguns casos també es faran actuacions complementàries de millora de l’eficàcia energètica de les llars.

El cost que s'invertirà en les obres d’arranjament dels habitatges de la gent gran de Castellbisbal que s’han sumat al programa és de 15.908 euros. Un 80% de la inversió l’assumeix la Diputació de Barcelona i el 20% restant va a càrrec de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 23.09.2019 | 17:12