Aida Mirabel Fernández guanya la Beca per al millor expedient de batxillerat

Dimarts, 11 de novembre de 2014 a les 17:58

Judit Sánchez i Lluís Jiménez s’emporten el segon i tercer premi d’aquestes beques que atorga l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament.

Amb una nota mitjana de 9,43, Aida Mirabel Fernández ha guanyat la Beca per al millor expedient acadèmic de batxillerat de Castellbisbal. Es tracta d'un premi que està dotat amb 750 euros i que atorga la Regidoria de Joventut

Judit Sánchez, amb una nota de 9,14, i Lluís Jiménez, amb un 9, s'han endut, respectivament, els 500 i 250 euros de beca, en concepte de segon i tercer classificat.

El regidor de Joventut, Gerard Bas, ha explicat que "les beques per als millors expedients acadèmics de Castellbisbal són un reconeixement a l'esforç, la constància i la disciplina de tots aquests alumnes".

Els guardons es van entregar el passat dijous, dia 6 de novembre, en un breu acte que es va fer a l'Espai Jove i en el decurs del qual l'Àrea de Joventut va voler fer, també, un reconeixement a dos alumnes més. Es tracta de Javier de Juan i Malina Emanuela Caraiman que han obtingut una nota mitjana de 8,67 i 8,63 i que van rebre un petit obsequi com a quart i cinquè.

Reconeixement a l'IES
És la primera vegada que l'Àrea de Joventut atorga unes beques per premiar els alumnes amb els millors expedients de batxillerat. Per aquest motiu, durant l'acte d'entrega de premis, el regidor de Joventut, Gerard Bas, va agrair públicament l'"ajuda que ens ha ofert l'Institut de Castellbisbal per difondre aquestes beques i, sobretot, per preparar-ne les bases i ajudar-nos a establir criteris d'equanimitat per a la seva concessió".

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:00