L'Illa ofereix abonaments familiars per gaudir de la piscina d'estiu

Dilluns, 8 de juny de 2015 a les 17:15

Aquest divendres 12 de juny, s’obrirà la piscina descoberta de l'Illa Esportiva en una jornada en què l’entrada serà gratuïta per a tothom

 

L’Illa Esportiva ofereix, per primera vegada, descomptes per a les famílies que vulguin gaudir de la piscina descoberta, durant aquest estiu. Concretament, s’han posat a la venda els abonaments de temporada familiars amb els quals s’obté un important descompte econòmic en el preu de les entrades de la piscina.

L’abonament per a una família de tres persones costa 90 euros mentre que les famílies de quatre o més membres disposen d’un altre abonament per 115 euros. Aquests títols donen dret als usuaris a accedir a la piscina durant tota la temporada d’estiu tantes vegades com vulguin i tant els dies feiners com els festius.

Amb aquests descomptes, l’Illa vol apropar la piscina d’estiu a aquelles persones per a les quals el preu de les entrades pot ser un fre i vol facilitar-hi l’accés a les famílies del poble. És per això que els abonaments només estan disponibles per a les persones que estiguin empadronades a Castellbisbal

 

Altres preus
A més dels abonaments familiars, i igual que s’ha fet els darrers anys, l’Illa ofereix els abonaments de temporada individuals i la targeta per deu banys amb els quals s’aconsegueixen importants descomptes econòmics. I com sempre, els abonats a la modalitat “A” i de la modalitat "B" de l’Illa Esportiva poden accedir lliurament a la piscina d’estiu.

La piscina d’estiu romandrà oberta de dilluns a divendres, de 10.00 a 19.30 hores. L’horari s’allargarà fins a les vuit del vespre, els dissabtes, diumenges i festius.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 09:48

Imatges