L'enllaç de l'A-2 i l'AP-7, en el punt de mira de l'Ajuntament

Dimecres, 27 de gener de 2016 a les 12:46

Les obres que han de connectar l’autovia A-2 i l’autopista AP-7 al seu pas per Castellbisbal s’han convertit en una prioritat per a l’equip de govern de l’Ajuntament, que ja ha mantingut trobades amb l’empresa constructora i el Ministeri de Foment, responsable dels treballs.

 

Segons ha fet saber el Ministeri de Foment als ajuntaments afectats, les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7 estaran acabades a finals d’aquest any 2016. “Malgrat que és una bona notícia que es reprenguin les obres, hem rebut la informació amb cert escepticisme perquè ja fa 10 anys que s’ha començat a treballar sobre el terreny i la connexió encara no està acabada”, ressalta l’alcalde Joan Playà.

Per a ell, i per a la resta de l’equip de govern, aquestes obres s’han convertit en un tema prioritari. Per això, darrerament han mantingut trobades amb l’empresa constructora i responsables del Ministeri de Foment. “Per a Castellbisbal, la posada en marxa d’aquest enllaç suposarà resoldre molts problemes de mobilitat interna que tenim amb els vehicles que passen per les carreteres locals per estalviar-se el peatge”, reconeix Playà.

 

Més inversió

En total, el Ministeri de Foment invertirà uns 13 milions d'euros aquest 2016 per millorar les connexions del nou enllaç de Castellbisbal amb l’autovia A-2 i l’autopista AP-7. La xifra, aprovada pel Consell de Ministres del passat 4 de desembre, s’ha de sumar als més de 65 milions d’euros que han costat les obres fins al moment.

Darrera actualització: 13.09.2019 | 16:10