L'Ajuntament impulsa una campanya comercial per celebrar els 25 anys de Carnestoltes a Castellbisbal

Dimarts, 2 de febrer de 2016 a les 12:11

La iniciativa, organitzada conjuntament per les regidories de Comerç i Cultura, sortejarà una desena d’entrades dobles per al concert que Brams oferirà el proper 28 de febrer a l’auditori d’Els Costals.


Coincidint amb la celebració dels 25 anys de Carnestoltes a Castellbisbal, les regidories de Comerç i Cultura de l’Ajuntament posen en marxa aquesta setmana una campanya amb la qual es sortejaran entrades dobles per assistir al concert que Brams oferirà a l’auditori d’Els Costals el proper 28 de febrer.

Per entrar al sorteig només cal fer una compra, entre l’1 i el 6 de febrer, en algun dels 20 establiments que s’han sumat a la iniciativa, i dipositar el tiquet, amb un nom i un telèfon de contacte, a les bústies que trobareu a cada comerç que participa en la campanya. Una altra manera de guanyar les entrades és fent-se una foto amb alguns dels cartells dels 25 anys de Carnestoltes a Castellbisbal que trobareu exposats als aparadors dels establiments comercials, i compartint-la al Twitter amb el hashtag #carnestoltes25anys.

Entre totes les fotos rebudes i els tiquets dipositats a les bústies de la campanya es sortejaran sis entrades dobles per assistir al concert que Brams oferirà el proper 28 de febrer a l’Auditori d’Els Costals. A més, es sortejaran quatre entrades dobles més entre la vintena d’establiments comercials que s’han sumat a la iniciativa.

Darrera actualització: 20.09.2019 | 09:13