El mal temps previst per a demà obliga a traslladar d'ubicació les activitats de Sant Jordi

Divendres, 22 d'abril de 2016 a les 10:19

Les paradetes s’ubicaran a Els Costals, on també es faran els espectacles, a excepció dels concerts de la nit, que es traslladen al Casal Cultural. Pel que fa al sopar popular, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament.


L’Ajuntament ha decidit traslladar de lloc les activitats de la Diada de Sant Jordi amb motiu de les pluges generalitzades que es preveuen per a demà, durant tot el dia.

Les paradetes de llibres i roses, i les de les entitats i comerços locals, s’ubicaran a Els Costals, entre la sala d’exposicions, el vestíbul de l’auditori i l’exterior del centre cultural que està sota cobert. La fira es podrà visitar de les 10.00 a les 19.30 hores.

Pel que fa a les actuacions i mostres que s’havien programat al Pati de l’Esbarjo, es traslladen a l’Espai Jove d’Els Costals, a excepció de l’espectacle “La llegenda de Sant Jordi”, que tindrà lloc a les 17.00 hores, a l’auditori. L’animació itinerant a càrrec del grup Músx i el Toc de fi de festa que preparaven els Tabalers dels Potafocs i Kastukats s’ha suspès.

Finalment, el sopar popular de Sant Jordi que organitza el Casal de Joves l’Envelat es celebrarà a la sala d'actes de l'Ajuntament i el concert amb The Gramophone Allstars Big Band i el DJ Wak Pak es farà al Casal Cultural i Recreatiu.

Per facilitar l’accés a les activitats, el pàrquing d’Els Costals obrirà de 8.00 a 21.00 hores, ininterrompudament.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:29