Comença el procés participatiu per al projecte dels horts urbans

Dimarts, 3 de maig de 2016 a les 12:40

Una vintena de persones s'han trobat a la sala de plens de l'Ajuntament per començar a elaborar el projecte d'horts urbans de Castellbisbal.

 

L'Ajuntament té intenció de crear un espai d'horts urbans a Castellbisbal que doni resposta a les peticions de molts veïns del municipi que reclamen un lloc on poder instal·lar-hi un petit hort. Ja fa temps que la Regidoria de Medi Ambient treballa en aquesta iniciativa i, a hores d'ara, l'objectiu és implicar la ciutadania, ja que es considera bàsic que el projecte compti amb la complicitat dels veïns del poble per garantir-ne el bon funcionament.

Per tal de donar a conèixer aquesta iniciativa i per demanar l'opinió a les persones que poden estar interessades en participar-hi, ahir al vespre es va celebrar una trobada a la sala de plens de l'Ajuntament en la qual d'una forma participativa, tothom va poder expressar les seves inquietuds i propostes. Es van analitzar els diferents espais on es podrien instal·lar els horts, però també es va parlar d'algunes normes que caldria fomentar per assegurar que tothom en faci un bon ús.

Podeu conèixer els objectius i les característiques del projecte d'horts urbans mitjançant el document que trobareu adjunt a la barra lateral dreta o fent clic aquí.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 17:13