Primera reunió de la Comissió Jove 2017 per preparar la Festa Major d'estiu

Divendres, 17 de febrer de 2017 a les 16:25

25 joves van participar en aquesta comissió que, entre d'altres, té la funció de triar els grups musicals que faran els concerts 

 

25 joves han participat, aquest dimecres, en la primera reunió de la Comissió Jove de Festa Major, un òrgan de participació que té per objectiu organitzar els actes que la Regidoria de Joventut impulsarà durant la propera Festa Major de l’Aigua i la Llum.

Un dels elements centrals d’aquesta primera trobada va ser començar a plantejar la tria dels grups musicals que protagonitzaran el concert jove. En aquest sentit, la tècnica de Joventut ja va fer una descripció orientativa dels costos de contractació d’alguns dels grups proposats, de manera que els joves puguin valorar la quantitat de grups que es volen contractar en funció del pressupost disponible o puguin proposar d’altres grups.

Així mateix, es va obrir la possibilitat que la Comissió pugui incorporar noves activitats al programa d’actes o la recuperar-ne algunes que s’havien celebrat temps enrere i que s’han deixat de fer.

Pressupost
La Regidoria de Joventut posa a disposició dels joves un total de 25.000 euros per a les diferents activitats de Festa Major d’estiu. Tanmateix, una part d’aquest pressupost ja està inicialment reservada per fer front a despeses fixes com poden ser la contractació dels serveis de sonorització, de seguretat o l’adquisició de materials diversos que són necessaris per dur a terme les activitats.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 15:07