Afectacions a la línia R8 de Renfe a Castellbisbal per l'esllavissada del mur que sostè el pont del PI Sant Vicenç

Dilluns, 5 de febrer de 2018 a les 16:10

El despreniment de terres ha inutilitzat la via en sentit Rubí i ara tots els trens (en els dos sentits de la marxa) circulen per la via que no ha estat afectada. El trànsit de vehicles pel polígon industrial també ha patit algunes modificacions.

Aquest migdia, s’ha produït una esllavissada a les vies de Renfe a l’alçada de Castellbisbal, concretament a la línia de Rodalies R8, al seu pas pel Polígon Industrial de Sant Vicenç.

Part del mur de contenció de terres del pont que travessa la línia ferroviària s’ha desprès i ha caigut damunt de la via (en sentit Rubí). Això ha obligat a interrompre el pas dels trens en aquest punt i, a hores d'ara, tots els combois circulen per la via que no ha estat afectada pel despreniment.

Adif ha comunicat que ja han activat els equips per resoldre aquesta incidència, però no han fixat  encara en quin moment es podrà restablir la normalitat en la circulació dels trens.

Subministrament d’aigua restablert
El despreniment de terres també ha provocat el trencament d’un tub d’aigua potable i tot i que s’ha interromput el subministrament en un primer moment, la companyia d’aigües AICSA està treballant per restablir el servei a tots els afectats al més aviat possible

Talls accessos carreteres
El despreniment del mur ha provocat també incidències en la circulació del trànsit en el polígon industrial, ja que no es pot circular pel pont. És per això que s’han establert rutes alternatives per accedir als diferents punts del polígon industrial (veure mapa fent clic aquí).

Darrera actualització: 14.02.2018 | 18:31