El Consell d’Estat desencalla les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 00:00

Des de l’Ajuntament es valora positivament la notícia tot i que es lamenta que no hi hagi encara una data concreta d’inici dels treballs


El Consell d’Estat ha aprovat la modificació del projecte de connexió entre l’A2 i l’AP7, tràmit necessari per poder reprendre i finalitzar les obres que han de permetre connectar aquestes dues vies sense haver de passar pel peatge de Martorell. L’anunci l’ha fet la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que ha comunicat a l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, que el pas següent és iniciar tots els procediments necessaris per posar en marxa les obres al més aviat possible.

“Tot i que s’ha fet un pas important modificant el projecte de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7, tràmit que paralitzava la continuïtat de les obres, lamentem que encara no tinguem una data concreta d’inici dels treballs”, assenyala l’alcalde, Joan Playà, que recorda que l’enllaç A2-AP7 és una infraestructura de país, imprescindible per millorar la mobilitat en el nostre territori, però també a tota l’àrea metropolitana.

La finalització de les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7, iniciades ara fa més de deu anys, és una reivindicació dels municipis que formen part de la plataforma Connexió Ara!, impulsada per l’Ajuntament de Castellbisbal i de la qual formen part una desena de municipis del Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Representants d’aquests ajuntaments es van reunir el passat mes de juliol amb la delegada del govern, Teresa Cunillera, per traslladar-li la necessitat d’aquesta infraestructura i d’establir canals de diàleg per conèixer l’estat i l’evolució de les obres. Durant la trobada, Cunillera es va comprometre a mantenir un fil directe de comunicació amb els ajuntaments i va anunciar que la voluntat del govern estatal és reprendre les obres de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 durant aquest any 2018, i que un cop reiniciades, tindran una durada de 18 mesos i en comportaran la finalització.

Darrera actualització: 30.11.2018 | 11:19