Ja es coneixen els noms dels nens i nenes que acompanyaran els Reis de l’Orient durant la cavalcada

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 00:00

Els infants que pujaran a les carrosses són alumnes de tercer curs de primària dels centres educatius del municipi i han estat escollits per sorteig


Els noms dels setze nens i nenes que acompanyaran Ses Majestats durant la cavalcada del proper 5 de gener es van escollir ahir, durant un acte públic que es va fer a la sala de plens de l’Ajuntament.

Al sorteig hi han pogut participar tots els nens i nenes de tercer curs de primària de les escoles del municipi i a l’igual que els anys anteriors, per garantir un repartiment equitatiu entre tots els centres educatius, el sorteig s’ha fet per classes, de manera que s’escullen tres nens de cada aula. A més, es trien tres infants més que actuen com a suplents i que seran qui podran pujar a la carrossa, en cas que algun dels escollits en primer terme, no pogués fer-ho.

Durant els propers dies, el departament d'Educació es posarà en contacte amb les famílies guanyadores. A més, es pot consultar la llista dels guanyadors a l'acta del sorteig que trobareu a la barra lateral dreta.

Darrera actualització: 28.12.2018 | 13:21