La formació en primers auxilis arribarà a totes les escoles aquest curs escolar

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 10:00

El Pla de Formació en Primers Auxilis que impulsa l'Ajuntament arribarà als alumnes i mestres de tots els centres educatius del poble.

El programa formatiu s'adreça tant als alumnes com als professors. Per als mestres, s'han dissenyat sessions molt variades: des d'aprendre a utilitzar els desfibril·ladors (DEA) fins a saber com reaccionar en casos de reaccions al·lèrgiques o com injectar insulina als alumnes diabètics.

D'altra banda, la formació per als alumnes varia en funció de la seva edat, ja que es farà per als infants de P5, segon quart i sisè de primària i, a secundària, a segon i quart d'ESO. En tot cas, l'objectiu és aconseguir que en finalitzar l'escolarització obligatòria, tots ells tinguin coneixements bàsics en primers auxilis i sàpiguen utilitzar els DEA.

Continguts
Els tallers permetran que els més petits es familiaritzin amb qüestions bàsiques, però que els permetran actuar davant d'una emergència com és el protocol PAC (protegir, avisar i socórrer). A mesura que es facin grans, els alumnes aprendran com col·locar un pacient, prendre constants vitals o nocions bàsiques de socorrisme.

Més informació del Pla de Formació en Primers Auxilis  fent clic aquí.

Darrera actualització: 14.03.2018 | 10:46