L’Ajuntament aprovarà un fons extraordinari de 400.000€ per fer front a les incidències provocades per les pluges de les darreres setmanes

Dimarts, 27 de novembre de 2018 a les 10:11

Es faran actuacions urgents en terrenys de titularitat pública, per evitar que alguns esllavissaments puguin suposar un risc directe per a alguns habitatges o sobre voreres i vies públiques.

Després d’analitzar detalladament els efectes provocats per les pluges de les darreres setmanes amb els serveis tècnics, econòmics i jurídics municipals, l’equip de govern ha estimat en uns 400.000 € els diners que es necessitaran per fer front a moltes de les incidències produïdes.

Per això, durant el Ple municipal de la setmana vinent, se sotmetrà a votació, amb caràcter d’urgència, una modificació del pressupost que permeti a l’Ajuntament disposar d’aquest suplement de crèdit per fer front a les despeses provocades per les pluges, com ara la neteja de les vies públiques i la retirada de terres i pedres per esllavissaments, així com d’arbres que han caigut afectant voreres i vies públiques.

Principalment, però, amb els 400.000 €, l’equip de govern vol dur a terme algunes actuacions d’urgència al llarg de les properes setmanes per evitar que alguns esllavissaments puguin suposar un risc directe per a alguns habitatges.

Ahir dilluns, durant la celebració d’una Comissió Informativa General per preparar els temes del proper Ple, els tècnics municipals i l’equip de govern van informar els representants dels grups polítics assistents (PSC i PDeCAT) sobre els motius que justifiquen la urgència per disposar d’aquest fons econòmic.

Darrera actualització: 27.11.2018 | 10:24