L’Ajuntament reparteix els rellotges per a la zona taronja

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 17:00

De moment, se’n distribuiran tres mil. L’objectiu és que arribin a tothom, però en cas de no tenir-ne també es pot deixar l’hora anotada en un paper.

L’Ajuntament ja reparteix els rellotges per a la zona taronja que ha entrat en funcionament aquest mes de març. Els discs horaris són gratuïts i es poden aconseguir a les OAC de l’Ajuntament i Can Margarit, al Punt Verd, a la prefectura de la Policia Local i a totes les botigues i serveis del poble.

La zona taronja permet l’estacionament durant un màxim d’una hora i sense haver de pagar, però és necessari que el conductor deixi indicat, a l’interior del vehicle i en un lloc ben visible, l’hora en què hi ha estacionat. En aquest sentit, els discs horaris són de gran utilitat i l’Ajuntament n’ha editat tres mil per fer-los arribar a tota la població. Tanmateix, en cas de no disposar-ne, es pot deixar l’hora d’arribada anotada en un paper.

L’horari de funcionament de la zona taronja és de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes, de 9.00 a 14.00 hores. De moment, s’han habilitat 24 places de zona taronja en diferents punts del centre urbà.

Pacificació del trànsit
La implantació de la zona taronja és una més de les accions que es fan al nucli urbà en el marc del Pla de pacificació del trànsit que té per objectiu convertir els carrers del centre ens espais més segurs i més amables per a les persones i on s’hi pugui passejar amb major comoditat i seguretat.

Darrera actualització: 05.07.2018 | 09:20